image
Whatsapp
Anasayfa / Örümcek Vinçlerin Avantajları

Örümcek Vinçlerin Avantajları

post

Yayınlanma Tarihi: 21-09-2020


Son 10 yılda kaldırma çözümlerindeki ilerlemelerle birlikte, örümcek vinci, kaldırma endüstrisinde hızla kendi adına bir isim yaptı. Küçük, temiz ve kompakt, bu teknolojinin daha geleneksel vinçlere göre avantajı neredeyse kıyaslanamayacak kadar çok..

Öyleyse bir kaldırma vincinin kaldırma projeniz için temel faydaları nelerdir?

Engebeli arazi ilk olarak, en zorlu arazilerin bazılarında en yetenekli kaldırma projelerinden bazılarını gerçekleştirme yetenekleri daha önce görülmemiş bir durumdur. Çok yönlü denge ayağı konfigürasyonlarıyla, örümcek vinçler pürüzlü yüzeylerde ve eğimlerde çalışabilirken, izlenen hareketliliği vincin engebeli arazide seyahat etmesini sağlar. Payandaları düz olmayan yüzeylerde bile vinci sabitlemek için tasarlanmıştır.

Sağlık ve güvenlik özellikleri

Örümcek vinçlerin sağlık ve güvenlik özelliklerinin piyasadaki en akıllı işlevlerden bazılarıyla birlikte olacağından emin olabilirsiniz. UNIC mini örümcek vinçleri, herhangi bir kaldırma işlemi gerçekleştirilmeden önce kasanın dengelenmesini sağlamak için bir Lift-Smart Gelişmiş Güvenlik Sistemi, avara demiri kilitleri içeren çeşitli güvenlik özelliklerine sahiptir. Güvenli yük göstergesi, vincin çalışma zarfının dışına kaldırılmasını önler. Güvenli yük göstergesi bulunan vinçlerde çalışma alanı sınırlaması standarttır. Ayrıca, stabilite uyarı lambaları ve güvenlik uyarı alarmları ile birlikte devir koruması da içerir; bunların tümü vinç devrilme riskini önlemeye yardımcı olur. Geri besleme uzaktan kumandası URW1006'da standarttır ve aralıktaki diğer modellerde isteğe bağlıdır.

Çevre Dostu

Karbon ayak izini iyileştirmek veya hassas ortamlarda çalışmak isteyen şirketler veya kişiler için, çeşitli kaldırma kapasitelerine sahip çevre dostu pil formatlarında çeşitli örümcek vinçleri mevcuttur. Bu vinçler, standart örümcek vinçlerle aynı ağır kaldırma gücünü ve kalitesini sunar, ancak güç benzin veya dizel yerine şarj edilebilir bir pil ile üretilir. Çevre dostu örümcek vinçler, müşterilerin çevre dostu özelliklerinden tam olarak yararlanmalarını sağlayan dumansız bir asansör çalıştırır. Bu tip vinçler, gıda işleme tesisleri, listelenen binalar, havaalanları, temiz ortamlar ve hatta yolcu gemileri gibi hassas ortamlarda çalışmak için mükemmeldir.

Alan bozulmasını azaltın, zamandan ve paradan tasarruf edin

Örümcek vincinin kompakt tasarımı, vincin kendisinin teslimine hazırlanmak için daha az önlemin alınması gerektiği anlamına gelecektir, ancak bu tamamen sitenin doğasına bağlı olacaktır ve eldeki proje. Geleneksel vincinkine kıyasla, örümcek vinci, mevcut saha yerleşimlerinde daha az aksama olduğu için çok daha uygun maliyetli bir seçenek ortaya koymaktadır .Bu, sahadaki iş akışını esnek ve verimli tutmaya yardımcı olabilir.

Sınırlı alanlar - Bugün örümcek vincin en büyük avantajlarından biri, en kompakt alanların bazılarında en hassas ve karmaşık işleri gerçekleştirebilmeleridir. Standart veya çift kapıdan geçebilen bazı modellerde, bu mini ama güçlü vinçlerin bugün piyasadaki en popüler olanlardan bazıları olduğunu açıkça görebilirsiniz. Genellikle geleneksel bir vincinkine kıyasla neredeyse imkansız olan asansöre çok daha yakınlaşarak zorlu bir kaldırma problemine çözüm sağlayabilirler.

Kaldırma projeniz için mevcut olan UNIC mini örümcek vinçleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın veya teknik ekibimizin size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağı şimdi bize ulaşın.